Bryllupsmeny

 
 

Forrett

Akevittgravet ørret Urtesaus
Mollas flatbrød

Allergener: 1.1, 1.2, 3, 7, 4

___

Blomkålsuppe m/sprøstekt spekeskinke

Allergener: 1.1,6,7

____

Hummerbisque m/grissini

Allergener: 1.1, 2,6,7

___

Gravet reinsdyr Tyttebærrømme
Mollas flatbrød

Allergener: 1.1, 6, 7

Hovedrett

Indrefilet av okse
Soterte grønnsaker
Ovnsstekte amandinepotet
Duexellestomat
Rødvinssaus

Allergener: 6, 7

___

Andebryst
Sesongens grønnsaker
Potetpuré
Rødvinssaus

Allergener: 6, 7

___

Kalvesteik
Asparagesbønner med bacon
Rista sopp
Ovnsstekte amadinepotet
Gulerot
Fløtesaus

Allergener: 6, 7

___

Ytrefilet av hjort
Sesongens grønnsaker
Hasselbakkpotet
Sellerirotpuré
Viltsaus

Allergener: 6, 7, 9

 
 

Dessert


Pannacotta
Bærcoulis
Bær

Allergener: 3,7,8

___

Sjokolademousse
Honningglasserte valnøtter

Allergener: 3,7,8

____

Creme Brûlée
Bringbærsorbet 

Allergener: 3,6,7

___

Bringebærmousse
På nøttebunn
Bær

Allergener: 3,6,7,8 

 

På vertshuset

Treretters meny 
Aperitiff og snacks ved ankomst, kake og kaffebuffet

 749,-

Tillegg

Lokaleleie høysesong
1 mai til 15 september:
19 000,-

Lokalleie lavsesong
15 september til 1. mai

6000,-

I annet lokale

Treretters meny
Inkl. kokk
649,- 

Servitør
550,- pr. time

Leie service
100,- pr. kuvert