Bryllupsmeny
Forrett
Akevittgravet ørret Urtesaus
Mollas flatbrød
Allergener: 1.1, 1.2, 3, 7, 4
___
Blomkålsuppe m/sprøstekt spekeskinke
Allergener: 1.1,6,7
____
Hummerbisque m/grissini
Allergener: 1.1, 2,6,7
___
Gravet reinsdyr Tyttebærrømme
Mollas flatbrød
Allergener: 1.1, 6, 7
Hovedrett
Indrefilet av okse
Soterte grønnsaker
Ovnsstekte amandinepotet
Duexellestomat
Rødvinssaus
Allergener: 6, 7
___
Andebryst
Sesongens grønnsaker
Potetpuré
Rødvinssaus
Allergener: 6, 7
___
Kalvesteik
Asparagesbønner med bacon
Rista sopp
Ovnsstekte amadinepotet
Gulerot
Fløtesaus
Allergener: 6, 7
___
Ytrefilet av hjort
Sesongens grønnsaker
Hasselbakkpotet
Sellerirotpuré
Viltsaus
Allergener: 6, 7, 9
Dessert
Pannacotta
Bærcoulis
Bær
Allergener: 3,7,8
___
Sjokolademousse
Honningglasserte valnøtter
Allergener: 3,7,8
____
Creme Brûlée
Bringbærsorbet
Allergener: 3,6,7
___
Bringebærmousse
På nøttebunn
Bær
Allergener: 3,6,7,8
På vertshuset
Treretters meny
Aperitiff og snacks ved ankomst, kake og kaffebuffet
749,-
Tillegg
Lokaleleie høysesong
1 mai til 15 september:
19 000,-
Lokalleie lavsesong
15 september til 1. mai
6000,-
I annet lokale
Treretters meny
Inkl. kokk
649,-
Servitør
550,- pr. time
Leie service
100,- pr. kuvert